Gymnastiktävling

Hejhopp =)

Nu är jag då hemma från gymnastiktävling, det gick väldigt bra på matta och på hopp gick det väl sådär. Det gick väldigt bra, jag fick jätte hög fart på min frivolt så jag råkade överrotera litegrann så jag ramlade till i slutet, och sen ställde sig Frida åt fel håll islutet. Men det är sånt som händer ;) Och vi kom på 4:e plats. Jag är ändå rätt nöjd!

Efteråt fick vi små presenter, jag fick både av familjen och av tränarna. Av tränarna fick alla varsitt sudd, tuggummipaket & en klubba och av mamma och pappa fick jag en liten cupcake skål som jag önskat mig! Den var jättefin, sen åkte vi och handlade och sen när jag kom hem så matade jag kaninerna och sen bums in i duschen.. Haha, men eftersom vi har haft supermycket hårspray + glitterspray och att vi skulle tupera håret såg mitt hår ut som ett kråkbo efteråt. Haha. Så jag tog väldigt mycket balsam och redde ut det, nu har jag precis ätit middag (korvstroganof med ris).

Nu blir det en lugn första advents kväll, med lite lussebullar och julmust sen kanske? =)

Vi hörs senare, Kramar!


Sudd & klubba.


Tuggummi.


Söt skål jag fick av familjen <3


Sen la jag ner lite polkagrisar, hihi.




...Taylor Launtner...

Kom precis på en grej.
Om Taylor Lautner och Taylor Swift skulle gifta sig skulle båda heta Taylor Lautner.
Haha xD

Det är sånt här Hanna sitter och tänker på, på helgen :P






Puss och Kram Från Hanna <3

Webcam

Min webcam vill fortfarande inte funka så jag bjuder på lite gamla bilder från olika tillfällen:

I skolan:

Haha ingnorera mig xD

Mina vänner <333

hihi Gabbe :P

När jag sov hos Ebba <33:

hehe

Jag blir lite sur på Ebba xP

Gullungar <33 hihi :P

Ny vakna (?)

Valter och Tilda

... <333

Nu lite bilder från andra gånger vi sovit över:

Ne , Valter är lite ledsen =(

Men han blir lite gladare i alla fall

Hihi , jag veet igentligen inte vrf jag gillar den här så mycket..

<333

Nej nu börjar får det räcka ;)

Puss och Kram <3




Lista om idag.

Detta har jag gjort idag:
  • Vaknade kl 09.00 (typ)
  • Tittade på tv
  • Gjorde choklad puffs grej
  • Stoppade in choklad puffs grej i kylen
  • Spelade data
  • Gick ut till kaninerna
  • Hämtade Petter , Handlade mat
  • Kom hem
  • Gick ut till kaninerna igen
  • Åt choklad puffs grej
  • Åt lunch
  • Läste upp spöckhistoria för mori (mamma)
  • Bloggat (Nu)

Kram Från Hanna

Julmys <3

Ja, precis. Det är ju första advent imorgon och det är lite julmys i huset nu. Adventljusstakarna är framme, vi bakar lussebullar och lite andra små prydnader. Det är så mysigt med julen <3


Vår lilla amaryllis "planta" ;)


Jul-hjärta =)


Lussebullar som gäser


Julmust är ett måste! =)


Än sålänge sitter bara ett ljus i, pappa ska sätta i resten. Jag och mamma fick bara i ett, det är så svårt att få ner dem ;) Man ser inte mossan och det så tydligt på bilden menmen.


Vi har även två sånna här adventljusstakar.

Visst är det lite juligt? =)

Vi hörs imorgon, Kramar & Godnatt <3

Jag ångrar mig ;)

Hej bloggen och alla läsare =)

Jag ångrar mig, ingen paus för mig inte.. såg att Hanna börjat blogga igen, och då hade jag tänkt att jag också ska göra det. Nu ska jag skriva om idag, eftersom jag inte har gjort det;

Imorse så hade jag gymnastik mellan 09.00 - 12.00. Jag vet, supertidigt! Så jag måste gå upp runt 8.00, det är så jobbigt! Jag höll på att somna om, så pappa fick väcka mig en gång till ;).. Jag var ju tvungen att gå upp eftersom jag skulle äta frukost, klä på mig och sånt där. Och dessutom fixa håret eftersom vi hade genrep idag för vi ska tävla i Tyresö trupp cup imorgon! Är jättenervös.. fast det kommer säkert gå bra =) Hehe.
Vi tränade på vårt nummer och körde genrep tre gånger för föräldrarna, lite pinsamt men det gick bra. Imorgon kommer vi samlas klockan 14.30 och vi ska hämta upp Lovisa, en tjej som går på min gymnastik innan så vi ska skjussa henne för hon kunde inte få skjuss, hihi.
Efter gymnastiken åkte jag och pappa till Balett shoppen inne i stan för jag måste ha riktiga gymnastik leggins till tävlingen imorgon, vi köpte två stycken sånna och sen åkte vi hem och åt lunch.
Efter lunchen så duschade jag och sen ringde Sara och frågade om hon ville vara med mig, så jag gick hem till henne och vi tittade på New moon <3 På en hemsida hon kunde och sen vid 17.00 så gick jag hem och då tog jag en alvedon för jag hade lite ont i huvudet, men gick över nästan direkt =P Hihi. Då gick jag och mamma ut till skogen med ficklampa (Mysigt.. hih) och plockade mossa och två kottar. Och sen fixade vi adventljusstaken och en annan liten skål med mossa, två kottar och ett ljus och en amaryllis. Visar en bild sen.
Och sen åt vi middag, blev kycklingrullar. Sen så åkte jag och pappa och handlade ingridienser till lussebullar och så har mamma bakat lite lussebullar. =) Degen håller på att gäsa nu, så sen ska vi "forma" dem.
Nu tittar jag på tv, Eragon. ;) Hehe. Men efter vi har fixat lussebullarna så ska jag nog titta på New moon <3 Hihi.

Oj, vilken fullspäckad dag. Hihi, imorgon ska jag somsagt tävla.. skönt att det inte är på morgonen! Utan på eftermiddagen.

Vi hörs imorgon, Ha en trevlig lördagskväll!
Puss och Kram!


Här är den lilla skålen med mossa, amaryllis, ljus, kottar och små "bollar" hihi.

Fast sen har vi ju en sån där med fyra ljus (Har hjärnsläpp)
Hehe. Förlåt för väldigt långt inlägg. =)

Men vi hörs imorgon.  Godnatt! =)
(ska inte sova nu!)

Långt inlägg ;)

HejHej!

Förlåt för jag inte bloggat på ett tag. Jag såg föresten att Ebba har tagit en paus , men det stoppar inte mig :P hihi. Det var ju faktiskt inte så länge sen jag bloggade bara typ 3 dagar sen ;) så kräsna tror jag inte ni är. Men som tröst så kommer ett långt inlägg jag börjar med att prata om  igår:


Fredag:

Igår så började vi kl. 08.10 och slutade 13.45 (?). Efterskolan så var jag med Cleo , Carro och Louise. Vi hade skit kul <333 Vi hängde ute ett tag. Men sen så bestämde jag mig för att gå hem ;) Då satt jag mig och chatade kort med Ebba och bloggade på min andra blogg. Sen så tror jag att jag tog en dusch och efter det så tittade jag på tv. Lite senare gick jag ut och matade kaninerna + släppte ut dom ett tag. Ja sen så var det väl mat. Efter maten tittade jag på idol och lite senare så chatade jag med Cleo , Ebba och Lollo.

Idol:

Som typ alla vet så var det ju idol igår. Jag fullständigt älskar ju Erik <33 kommer ihåg att typ första gången jag såg honom så messade jag mina kompisar och sa att jag var kär ;) Sen dess har jag röstat på honom varje gång , gått med i alla "Erik Grönwall"s klubbar på faceboke m.m <3 Fast Tove är väl också helt ok och Calle med =) Så jag tyckte faktiskt det var bra att mariette åkte ut , hon var ju bra , men hon var den jag gillade minst typ.

Lördag:

Idag vaknade jag kl 08.30 (tidigt :O) då satt jag mig och tittade på tv och gjorde en toast. Vid kl 10.00 så gick jag ut till kaninerna och började ta ut allt i deras hus (hö , halm , pellets , toa pellets , burarna , mm). När jag var färdig med städningen så gjorde jag så att Lilleman och Guccis bur sitter ihop så dom kan komma in till varandra. Eftersom det gått jätte bra när jag har haft dom ihop i hagarna och lilleman har varit kastrerad i en månad och så. Sen så gick jag in och tog en dusch eftersom jag luktade kanin piss. Då var kl typ 11.00 eller nåt. När jag duschat färdigt så städade jag upp lite i mitt rum. Sen så ringde det på dörren och utanför så stod våra två små kusiner och deras föräldrar (min moster Linda och hennes man). Vi skulle nämligen passa dom idag eftersom Linda och Fredrik skulle handla julklappar. När dom åkt iväg för att handla så gick jag , Eli (2 år) och Freja (3 år) ut till Lilleman och Gucci. Dom tycker det är så kul att vara med dom <3 Vi var ute hos dom ganska länge sen så gick vi in medans mamma åkte och handlade mat. Sen så gick vi ut till kaninerna igen :P och när mamma kom hem så gick vi ner till julmarknaden i Myrsjön. Freja och Eli fick varsin klubb/napp :P och jag köpte en påse med karameller. När vi kom hem igen så åt potatis soppa med baguette. Linda och Fredrik kom hem igen kl 18.00 och åkte väl ungefär 19.00. Innan Freja och Eli åkte hem så hann vi baka pepparkakor , göra ljuslyktor , leka korragömma , bygga en koja , gå ut till kaninerna typ 3 gånger till , gå upp på mitt rum , äta upp alla karameller :P , bli jagade av mig typ väldigt länge , bli kittlade av mig :P hihi busiga kusinen hanna ;) :P , och mycket mer <3 Vi hade superkul! Och super mysigt <33 Nästa helg är det vi som ska hem till dom =) När Freja och Eli åkt så åt vi middag. Det blev italgenska kött bullar med pasta och tomatsås , mums.

Vad kommer att ske nu då?:

J
a imorn så kommer jag nog vara ganska mycket med kaninerna , klippa klorna och så. Och ikväll så ska jag såklart titta på Robinsson och äta chips , godis , läsk , popcorn och så =) Lite fetto varning.. hihi

Tusen Kramar Från Hanna <3 (webcam funkar inte)




Paus

Hejsan =) Varken jag eller Hanna bloggar här längre, jag bloggar inte här för att hon inte bloggar här och hon tvärtom. ;) Lite komplicerat.

Men jag vet inte vad Hanna vill, men jag tror jag tar en paus ett tag.
Men jag kommer snart tillbaka =)

Massor av kramar!<33

Kärleksmums ;)

HejHej!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Men jag har helt enkelt inte haft något att skriva om etersom jag har varit sjuk. Och sen så vill inte min webcamera funka så jag kunde inte lägga upp några bildbomber eller något :/

Idag så har jag i alla fall varit i skolan somvanligt. Vi slutade 14.30 typ (sent , somvanligt) Efter skolan så stanade jag och cleo och pratade <3 Mysiigt <33 :P hihi. Vi tänkte göra något , men det blev inte så eftersom jag inte orkade gå hem :P och vill inte vara hemma hos mig heller , hehe.

När jag kom hem så ställde jag mig direkt och Bakade. Det blev kärleksmums =) Jag trodde igentligen inte vi hade ägg , men aa det hade vi tydligen. Eftersom man måste plocka fram , plocka undan , göra smeten , smörja form , bröa form , göra glasyr och allt sånt så dröjer det ju ett tag att baka Kärleksmums så jag var färdig vid 17.00-18-00. (Jag har börjat skriva digitaltid typ hela tiden :P)

Efter bakandet så släppte jag ut kaninerna och var med dom ett tag. Det blev typ bara 35 min idag eftersom det regnade så jag ska vara med dom extra mycket imorn.

Och ja, efter det så har jag bara spelat dator och ätit middag. Inte hunnit så mycket mer.

Tänkte visa en bild jag gjorde oxå:

Igentligen så tänkte jag bara göra en väldigt ego bild och visa upp här , men jag har blivit så trött på min header på min egna blogg. Så det ni ser är faktiskt min nya header :P hihi
Hiss/Diss?

Tusen Kramar Från Hanna <33

Hårinpackning

Hejsan hoppsan :)

Nu har jag precis gjort hårinpackning. Jätteskönt, och innan det så ränsade jag i rummet så nu är det också fint. Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt, bara varit hemma. Och förlåt för den dåliga uppdateringen idag!
Pappa och mamma var och handlade förut och dem köpte en ljusslinga och en chockladkalender. :D Hoppas jag klarar att inte äta innan första december. Jag får gömma den.. haha. ;)


Såhär blev hårinpackningen. Det ser ut som jag har kort hår på ena sidan och lite längre på andra sidan men så är det inte. Nu är mitt hår fortfarande blött, hoppas man ser skillnad imorgon! =) Hihi.

Nu ska vi snart fika, för jag och mamma har namnsdag idag. Vi heter ju Cecilia i mellannamn ;)

Vi hörs imorgon, PUSS OCH KRAM <3

Lördag, New moon idag igen!

Hej allihopa :)

Förlåt för jättedålig uppdatering dem två senaste dagarna. Men jag lovar, jag ska bättra mig! Igår såg jag somsagt New moon! Den var så jäkla bra! Jag kan inte säga något mer än att det var den bästa film jag någonsin sett! Den var så sorglig ibland!

OBS! Läs inte det här om du inte vill veta scener ur filmen!
Kan berätta lite.. Det var ungäfär som i boken, fast dem hade ändrat lite och tagit bort rätt mycket eftersom annars skulle filmen bli väldigt lång. Men den var supersupersupersuper bra! Men väldigt sorglig också.. För det första var det ju sorgligt när Edward lämnar henne. Sen är det sorgligt när Jacob inte vill att hon ska åka och rädda Edward mot Volturi, sen också när Bella kommer till Edward när han står under klocktornet och tänker ställa sig i solljuset och så kommer Bella och säger att hon lever och kanske det sorgligaste av allt var ju när Edward har kommit tillbaka och Bella säger såhär (översätter till svenska nu): "Jag älskar dig Jacob, men det har alltid varit han" hon menade alltså att det alltid hade varit Edward. Och Jacob bara stod där och det såg ut som han skulle börja gråta närsom helst! Det var nästan det sorligaste. Filmen var den bästa jag någonsin sett!! Gud vad bra den! Ni måste se den, 105 kronor är den absolut värd!

Nu om idag!
Idag så var jag på gymnastik till klockan tolv på förmiddagen och sen vid halv fyra så skulle jag se New moon, igen.. Haha! Men Tilda och mamma skulle se den och då är det väl lika bra att jag följer med? Snälla mamma bokade en biljett till mig också hon förstod väl att jag ville se <3 Hihi.
Men den här gången såg vi den i Rigoletto och dem kastade ut Twilight presenter från balkongerna, men såklart fick jag ingenting.. så tur har jag inte ;) Haha. Men det hade varit kul att få något. :) Hihi.

Filmen var lika bra den här gången! OFC.
Nu sitter jag och tittar på film samtiigt som jag dricker te.

Vi hörs imorgon, Godnatt och sov gott!


Jag & mitt te. =)

New moon <3 (Hanna)

HejHej!

Jag har inte skrivit något inlägg idag eftersom det kanske skulle bli lite tjatigt om både Ebba och jag skriver massa inlägg om New Moon. Men ett litet inlägg kommer nu i alla fall.

Vi kom precis hem från bion och New Monn var värkligen (OBS. Om du stör dig på att vi "tjatar" lite mycket om det här så borde du nog inte läsa detta :P)

Den var sååååååååå Braaaaa! Hereguuuud asså!!! Helt uppspelt det var typ det bästa som någonsin hänt mig. Jag bara älskar den sååååå mycket! Omg asså.

Spoiler från New Moon filmen (+ boken) kommer här:

Men jag måste bara säga att Bella var typ mycket taskigare i filmen än i boken hon var typ skit taskig mot Jacob typ. Och sen så slutar den väldigt konstigt. Den slutar liksom med att Edward säger - Vill du gifta dig med mig? Sen blir det bara svart och då så kommer eftertexterna :O Tur att man har läst boken annars vore jag typ helt galen :P haha


Jag har föresten precis ramat in biljätten <3 Ska ha den på säng bordet eller vad det heter =)

Min webcam vill inte funka så jag kan inte ladda upp bild =( Men det är i alla fall en söt hjärt ram och sen så ja sitter biljätten där :P


Kram på er och ha en trevlig Fredagskväll <3 (Det har i alla fall jag haft)

P.S. Förlåt så mycket fall jag låter taskig/skrytig men asså när du har sett den så kommer säkert du låta likadant ;)


Vi ska se den, ikväll!

HERRE HERREGUD!!
Jag, Hanna och Cleo ska se New moon ikväll, i Heron city! Herregud, herregud!! Jag är så jävla glad, jag håller på att dö! Gud! Och supersnälla Carro låt oss vara hos henne (som bor nära skolan) och vi fick ringa våra mammor & pappor och det gick!! Herregud! Nu är Louise hemma hos mig och klockan 17.00 ungäfär kommer Hanna, Cleo och Hannas pappa och hämtar oss! Vi ska se New moon idag!!

Jag är överlycklig! Jag kunde knappt koncentrera mig på lektionen jag verkligen skakig, darrig, och bara så så glad! Sara märkte att det stod på msn startisidan att det stod att dem skulle byta till 11 årgräns. Herregud!! Jag dööör!
Shit, jag är bara för glad!

Så ikväll 18.15 ska jag se New moon. HERREGUD JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

JAAAA!!!!!!

NEW MOON HAR 11 ÅRSGRÄNS!!!!!!!! JAG JAG ÄR GALEN, JAG OCH HANNA ÄR SÅ JÄVLA GLADA! VI SITTER OCH SKAKAR!! JAG KAN KNAPPT ANDAS!!! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅ GLAAAD JAG DÖR!!
TAAAACK GOOODE GUD!! SÅÅ JÄÄVLA GLAD.

TACK FILMBOLAGET!! TACK SÅ JÄÄTTEMYCKET!
:D

Reklam paus

HejHej!

Nu är det reklam paus på tv så då passar jag på att blogga lite. Idag så har jag varit i skolan (som vanligt). Vi hade hemkunskap där vi gjorde scones (stavning) och sen så hade vi språk och så. Efterskolan så stannade jag cleo och Louise och pratade som vanligt <3 Sen behövde Louise åka hem så då stod jag och cleo och pratade ett tag till. Jag tror jag kom hem ca 17.00 - 17.30 ? Då satt jag och spelade dator tills det var middag. Efter maten gjorde jag läxan och duschade och nu sitter jag och tittar på Glee =) Men det är ju som sagt reklam paus.

Nej nu börjar det igen.

Kramar Från Hanna <3


Ville bara säga..

KRYA PÅ DIG GABBE! <3

Tyvärr har jag ingen bild på dig eftersom min dator har blivit konstig men jag hoppas verkligen du blir frisk snart. Vi saknar dig i skolan! Och jag hoppas du kommer snart! Hoppas körtelfebern och lunginflammationen i båda lungorna går över så snart som möjligt!

Krya på dig!

Det vara bara det jag tänkte säga,
Godnatt på er! Vi hörs imorgon. <3

Glee

Hej allihopa <3

Nu sitter jag här och tittar på Biggest loser som går på femman. Väldigt spännande just nu, hihi. Nu vid klockan 20.00 är det Mammas pojkar, jag följer inte det direkt. Men jag tror inte det går något annat klockan åtta? Och sen vid 21.00 ska jag se den nya serien Glee som har börjat på tv4. Jag tipsar er om att se den! Jag och Hanna såg den förra veckan och den var riktigt bra =) Det var säsongsstart förra veckan, så om ni inte såg då är det nog bra att hoppa in nu om ni vill börja följa den serien. Hehe.

Imorgon ska jag vara med Louise <3 Vi bestämde det på msn, hon ska följa med mig hem imorgon.

Vi hörs imorgon. Bloggar inte mer ikväll, en massa tvprogram. Hihi.

Godnatt på er!
Puss & Kram.


Friendsutbildning

Hej alla läsare <3

Idag har jag varit på friendsutbildning i Folkets hus, vi pratade om mobbning, gjorde några kompislekar eller vad man ska kalla det (hihi) och vi tittade också på filmer om mobbning. Vi åt också lunch som blev pannkakor, sylt och grädde =D Och sen fick alla en glass, jag tog en Twister. Den var smarrig ;) Hehe.

Den slutade två, och sen gick vi tillbaka till skolan och jag gick upp till hemkunskapen eftersom vi hade det och dem gjorde scones och te. Jättegott, men jag missade ju mer än halva eftersom jag hade vart på friendsmöte men jag fick smaka av Louise och Hanna <3 Hihi, smaskens!

Sen tog jag och Tilda bussen hem och vi har inte gjort något speciellt. =) Bara installerat Spotify, skype och msn på datorn. Jag ska berätta lite mer nu..

Ni vet säkert att min dator inte funkade förut, min macbook alltså. Eftersom man inte kunde sätta på den. Och det var en sak som hade kraschat i hårddisken. Och ALLT på min dator är försvunnet. Tillochmed dem två redovisningarna som ska vara klara på onsdag! Nu är det verkligen stressigt för mig, och jag som har varit sjuk också! Alltså, jag måste spara bilder och om humlan som jag ska redovisa om på No:n så hade jag den faktatexten i ett word dokument och såklart är den försvunnen! Så jag måste leta nya faktatexter.. Jobbigt. Men det löser sig säkert ;)

Vi hörs senare, Kram på er !


Jag.

Godnatt

Hade bara tänkt slänga in ett litet godnatt inlägg innan jag ska träna på franska glosorna en sista gång, så dem verkligens sitter =) Eftersom det är glosförhör på franskan imorgon.

Nu ikväll har jag bara tagit det lungt.. Matade kaninerna innan middagen. Till middag blev det pyttipanna och efter middagen duschade jag. Och sen har jag tillbringat resten av tiden av att titta på Biggest loser och sen Bonde söker fru. ;) Hehe.

Imorgon SKA jag verkligen gå till skolan. Oavsett om jag känner mig hängig eller inte, jag tänker inte missa mera i skolan. Eftersom det mesta vi gör är på macen och min mac är ju inne på lagning, och jag kommer troligtvis få hem den imorgon! =D
Dem sa att det var något som hade kraschat i datorn, ojoj. Det låter inte bra! Hehe. Men om det var hårddisken som hade kraschat sa pappa att saker i min dator kunde försvinna :( Jag hoppas i alla fall på det bästa!

Vi hörs imorgon,
Godnatt och sov så gott! <3


Idag

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skolan både Ebba , Cleo och Gabbe var borta så jag och Louise var mycket med varandra istället. Det var kul =)
Efter skolan så har det inte hänt typ någonting jag har tittat på tv, spelat dator, ätit och lite sånt. Men jag ska snart ta och gå ut till kaninerna dom måste ju få komma ut och skutta en stund.

En liten bild till Ebba: (ganska slarvigt gjord :P)
Gabbe jag skulle igentligen göra en till dig också men jag har ju inga bilder på dig :O

Nu ska jag hjälpa Dennis med maten
Ciao <3


Dålig uppdatering idag

Hejsan bloggen och alla läsare <3

Förlåt för jättedålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte orkat blogga så jättemycket. Men nu ska ni få lite uppdatering :)
Idag har jag bara tagit det lungt, jag var ute och fotade några höstbilder för jag var verkligen trött på att vara inne så jag tog på min dunjacka, mössa, vantar och gummistövlar ;) Hehe.

Snart ska mamma och pappa åka och handla, och jag ska vara hemma och ta det lungt så jag kan få bort den lilla huvudvärken och det lilla svidandet i halsen tills imorgon :) Hihi.

Vi hörs senare,
Kramar!

The voice

Godmorgon! =)

Vet inte varför jag vaknar såhär tidigt, men jag kunde inte somna om. Så nu ligger jag här i soffan och har tagit ut mitt täcke och tittar på Vakna med the voice.

Jag blev hemma idag, men jag har verkligen bestämt mig för att imorgon ska jag gå till skolan. Jag tänker inte missa mera i skolan. Det mesta jobbet för vi på macbooken men min är på lagning.. Den kanske blir klar idag och då ska Tilda ta hem den till mig. Hoppas..hoppas! Nu ska jag fortsätta titta, sen ska jag sätta på tevatten och ta en kopp te.

Vi hörs senare :)


Någon som kan skriva franskaglosorna till mig? <3

Hej på er! :)

Har precis tittat på en massa Desperate housewives avsnitt. Nu är det bara ett avsnitt till innan jag har sett en hel säsong! Alltså sammanlagt, jag började ju se med Hanna och Cleo när dem sov över på höstlovet.
Det är sammanlagt 23 avsnitt och varje avsnitt är ca. 45 minuter långt.
Nu ligger jag här och tittar på tv, med täcket över mig. Mamma sa att jag blir hemma imorgon, hoppas jag kan gå på torsdag!

Kan någon skriva franskaglosorna till mig? Vore jättesnällt då <3
Kommentera gärna om ni kan göra det, så kan ni skriva det på eran blogg t.ex. :)

Vi hörs senare, Puss o kram<3


Lunch

Hej på er :)

Har tittat på Desperate housewives i nästan två timmar nu, jag älskar verkligen Desperate housewives! Det slutar alltid spännande så man måste se lite till. Hehe. Nu ska jag ta och värma en eller två pannkakor och sen ta en glass mot min hals.

Vi hörs senare, Puss o Kram <3


Gammal bild på mig och min lillebror, jag ser jätteseriös ut.. men jag var sjuk just då.

Bloggtips

Här är några bloggar jag läser;
(kan inte säga alla, det skulle ta lång tid, hehe)

Louise (ofverstroms.blogg.se)

Sara (bustjej.blogg.se)

Cleo (cleeeo.blogg.se)

Foki (fokis.se)

Kenza (kenzas.se)

Filippa (flings.blogg.se)

Isabella (tinkerbella.blogg.se)

Karolina
 (karoolinaa.blogg.se)

Anna (annapedersen.blogg.se)

Sara Modig
 (modigs.blogg.se)

Malin (sjuttondeapril.blogg.se)

Ellen och Inez (blondyochbrowny.blogg.se)

Alva och Sara (ramba.blogg.se)

Säg till om jag har glömt någon <3
Kramar!


Sjuk idag igen

Godmorgon!

Nu ligger jag i soffan, med mitt täcke över mig och tittar på tv. Min hals svider supermycket så jag måste ta en kopp te snart, annars så har jag huvudvärk är fortfarande lite yr och känner mig hängig. Så jag hade inte kunnat gå till skolan idag..

Idag ska jag väl fortsätta titta på Desperate housewives, vila och dricka mycket te! Som vanligt när jag är sjuk.. =)

Vi hörs senare idag,
Stora kramar <3


Bild redigerad i Picnik. 


10 saker du kanske inte visste om mig?

Innan jag sover, så hade jag tänkt göra en sån här lista. =)

1. Jag är bara 140 cm kort! Och jag är 12 år.. Jag är väldigt kort!
2. Jag tycker det är mysigt att sova med gossedjur. Haha.
3. Jag har aldrig bitit på naglarna! Wiho! =)
4. Jag kommer från Spånga (ligger utanför Stockholm) fast nu bor jag i en villa i Nacka.
5. Jag har haft rätt många egna bloggar, den första var litenebba.blogg.se, tumvante.blogg.se, livetmedebba.blogg.se, lilltjej.blogg.se och nu har jag den här bloggen tillsammans med Hanna, många bloggar va? Haha, och alla har haft rätt liknande namn.
6. Jag pratar ganska ofta i sömnen. ;)
7. Jag har inte varit magsjuk på 7 år. Alltså aldrig en ända liten magsjuka, fast jag är en sån person som bara blir förkyld och sånt. Sen har jag inte heller haft vinterkräksjukan någon gång i mitt liv.
8. Den serien på teven jag gillar allra mest är Desperate housewives!
9. Sammanlagt har jag bloggat i ett år och en månad.
10. När jag började förskolan (då var jag 6 år) var jag bara 105 cm lång! Haha, snacka om kort? Hihi.

Nu ska jag sova,
Godnatt och sov så gott <3


Godnatt

Hejsan!

Har precis borstat tänderna och har krypt ner under täcket.. ligger väl här framför datorn en kvart till sen ska jag nog sova, är trött och måste sova så jag kan bli frisk =)

Eftersom blogg.se är så himla segt på kvällarna så laddar jag inte upp någon bild nu. Uppdaterar mer imorgon.

Godnatt och sov så gott! <3


Jag redigerade några bilder förut




Den här bilden är jag väldigt nöjd med, tycker den blev rätt cool :)


Den här blev också rätt fin <3


Jag var oseriös på bilden, men när jag har redigerat den ser jag bara ledsen ut, haha ;)


Och den sista bilden..

Kram på er <3


Kvällen

Hej bloggen och alla läsare också förstårs <3

Sitter här i min supersköna säng.. Är trött och hängig. Har ont i halsen, huvudvärk, är täppt och lite yr. Jag blir hemma imorgon, eftersom jag inte känner mig redo att gå till skolan redan imorgon.

Nu håller mamma och pappa på med maten, blir pasta med skinksås.
Nu ska jag kanske se ett avsnitt till av Desperate housewives och sen så blir det väl mat.

Efter maten så blir det bara en lugn kväll och Hanna kommer väl troligtvis också?

Vi hörs sen ikväll,
Stooooooooora kramar till er =)


Some photos from France trip

The title says it all! Now comes some photos from the trip in France this summer. Enjoy!

Haha, somsagt kommer bilder från Frankrike resan i somras, varsågoda;
(haha.. var sugen på att skriva rubriken på engelska..)














Nu orkar jag inte ladda upp fler! Ni ska veta att blogg.se är otroligt segt på kvällarna, haha =)
Men vi hörs lite senare, nu ska jag vila och kanske ta ännu en kopp te.

Kram på er allihopa <3





Collage



Hade tråkigt, så jag gjorde ett collage. :)
Bilderna är från Januari - Mars 2009, om det var någon som undrade ;) Så dem är rätt gamla, men dem duger. Eftersom jag bara har lite gamla bilder på den här datorn.

Kram på er <3

Svar till Hanna!

Såhär skrev Hanna;
Ja några av er kanske undrar över rubriken speciellt Ebba om hon läser det här. Det är nämligen så att igår när jag satt och spelade på min mac ungefär 10.20 så stängdes den av för att jag ahde så lite batteri. Så då gick jag upp och skulle sätta i laddaren och fortsätta spela. Men då hittar jag inte laddaren och jag letar och letar typ hur länge som helst. Och då kommer jag ihåg att jag och Ebba salrvade ju lite med packningen igår så jag måste säkert ha glömt den. Så jag mailade Ebba igår och sa att hon skulle ta emd den till skolan imorn (idag) jag ringde inte eftersom hon kanske låg och sov. Men idag så var Ebba sjuk och hade typ inte svarat än :O Så när mamma kommer hem så ska jag be henne att köra mig till Ebba lite snabbt för jag kan inte klara mig utan datorn! Men asså jag vet vad ni tänker , "ska du bara köra hem dit när stakars söta Ebba är sjuk". Asså jag kommer ju bara vara där i typ högst en minut och bara hämta laddaren från Ebbas rum, hur lång tid kan det ta liksom.. Sen så ringer/skypar eller nåt såklart och tittar så hon inte typ mår såå dåligt så hon orkar se mig springa in occh ut :P hihi nä nu låter jag väldigt taskig. Eh nu ska jag titta lite på tv =)

Svar: Jag märkte din laddare hemma hos mig när jag skulle sova, och då kunde jag självklart inte åka hem till dig. Och redan på kvällen mådde jag dåligt, så jag tänkte säga till Tilda att ta med laddaren till skolan och ge den till dig! Men sen så vaknade jag och hade ont i huvudet, ont i halsen, svettades samtidigt som jag frös, yr, och täppt i näsan. Och då så glömde jag bort laddaren och mamma och pappa sa att jag skulle vara hemma idag då. Och så somnade jag om, så jag tänkte ringa dig eller så. Och eftersom att du skrev att du ska åka och hämta den. Det går jättebra =) Bara du inte är rädd att bli smittad, för jag tror jag har feber nu, jag har aldeless kallsvettig.


Och förlåt Hanna! <3
Jag får dåligt samvete att jag glömde säga till Tilda att hon skulle packa ner laddaren till dig, men jag mådde inte bra så jag gick och la mig direkt. Sen när jag vaknade så såg jag den! Förlåt! Hoppas det är okej <3



Det var det ända jag hade tänkt skriva till henne,
dagen har inte alls varit något att berätta om. Det ända jag har gjort är att ha tittat på 5 avsnitt av Desperate housewives, legat i sängen, läst och druckit minst 5 koppar te! :) Hehe. Inte så mycket kul att berätta. Jag hade bara tänkt skriva svaret till Hanna.

Kram på er <3

Måste hem till Ebba!

HejHej!

Måndag:

Idag så har jag varit i skolan och haft det vanliga matte,so,musik, franska och sånt ;) :P
Kom hem bara för ett litet tag sen bara för att vi slutar så himla sent! :@ (arg gubbe)
Så jag har inte hunnit göra så mycket bara ätit mellis , tittat lite på tv. Ska snart ut till kaninerna och sen typ ta en dusch =) Ja det är väl allt som hänt idag det var typ jätte äcklig mat i skolan också typ lax gryta eller nåt.

Rubriken:
Ja några av er kanske undrar över rubriken speciellt Ebba om hon läser det här. Det är nämligen så att igår när jag satt och spelade på min mac ungefär 10.20 så stängdes den av för att jag ahde så lite batteri. Så då gick jag upp och skulle sätta i laddaren och fortsätta spela. Men då hittar jag inte laddaren och jag letar och letar typ hur länge som helst. Och då kommer jag ihåg att jag och Ebba salrvade ju lite med packningen igår så jag måste säkert ha glömt den. Så jag mailade Ebba igår och sa att hon skulle ta emd den till skolan imorn (idag) jag ringde inte eftersom hon kanske låg och sov. Men idag så var Ebba sjuk och hade typ inte svarat än :O Så när mamma kommer hem så ska jag be henne att köra mig till Ebba lite snabbt för jag kan inte klara mig utan datorn! Men asså jag vet vad ni tänker , "ska du bara köra hem dit när stakars söta Ebba är sjuk". Asså jag kommer ju bara vara där i typ högst en minut och bara hämta laddaren från Ebbas rum, hur lång tid kan det ta liksom.. Sen så ringer/skypar eller nåt såklart och tittar så hon inte typ mår såå dåligt så hon orkar se mig springa in occh ut :P hihi nä nu låter jag väldigt taskig. Eh nu ska jag titta lite på tv =)

Kram På Er <3

Film

Hej på er =)

Har precis ätit frukost, blev en pannkaka och en kopp te.. har ingen matlust. Men nu ska jag sätta på film på min dator och krypa ner under täcket :)

Vi hörs senare idag.  Kram på er ! <3

Sjuk

Godmorgon! =)

Såklart blev jag hemma idag, jag vaknade som om jag skulle till skolan men då hade jag jätteont i huvudet, ont i halsen, var täppt och lite yr. Så mamma och pappa sa att jag skulle vara hemma idag.. Och ja, det blev jag då. Tråkigt.. Men så är det.

Nu är jag inte lika yr längre, men jag har fortfarande väldigt ont i huvudet, ont i halsen, lite småhostig, täppt och lite snurrig. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon i alla fall!

Kommer nog inte bli så jättebra uppdatering idag, kommer nog mest titta på film och vila. Eftersom när jag sitter vid datorn får jag bara ont i huvudet ;(

Vi hörs lite senare,  Puss och Kram <3


Bild från Frankrike i somras.. :)


Good night everybody! I will not sleep now, but it will be the last post for today

Hahah.. Lång rubrik, jag vet =)

Blir sista inlägget för idag.. Så ni får sova så gott inatt! Och för er som inte förstår rubriken så är det iaf att jag inte ska lägga mig ännu, fast det är sista inlägget för idag ;)..

Ska upp och borsta tänderna nu och kanske se ett avsnitt Desperate housewives (säsong 1) i sängen? Vi får se.

Hörs imorgon,  Godnatt och sov gott!


Picture



Playa del Sol som har börjat nu. :)
Vi hörs imorgon eller senare,              GODNIGHT <3

Playa del Sol

Hejhopp :)

Nu sitter jag här i soffan och "Playa del Sol" har precis börjat på 1:an, det är ett humorprogram. Som jag brukar kolla på, det är i en halvtimme ;)

Har precis duschat, jag har ont i halsen, är trött, hängig och lite snuvig/täppt.
Hoppas jag kan gå till skolan imorgon! =)

Vi hörs imorgon eller senare,    Sov gott & Kram <3


Eftersom jag inte har några bilder att bjuda på från Photo booth, så bjuder jag från andra bilder som är rätt gamla, den här bilden är ett år gammal. :)

Snart middag


(ignorera hur jag ser ut på bilden! men ni får stå ut, hihi)

Tjenare =)

Nu sitter jag här lite vid min andra dator, alltså inte macbooken som då alla 6:or och 7:or har fått i skolan. Så jag måste lämna in datorn till Rickard (macexpert på skolan) imorgon. Om jag går imorgon alltså.

Både jag och Hanna har blivit förkylda och har fått ont i halsen eftersom första natten så sov vi med öppet fönster så det var iskallt i rummet så vi har blivit lite snuviga och sådär. Och så jag är jag lite trött och hängig, men jag hoppas jag kan gå imorgon i alla fall!

Kommer tyvärr inga bilder eftersom jag sitter vid den här datorn, men så fort min macbook funkar igen så får ni massor med bilder, det lover jag! <3

Kram på er! :)


Hemma Igen =)

HejHej!

Nu är jag hemma från Ebba igen och har varit det ett tag. Men jag har varit för trött för att blogga. Direkt när jag kom hem så gick jag ut till kaninerna och matade dom och så <3 Sen så tittade jag ett tag på tv och nu så har jag precis satt upp och tagit ner posters. Tänkte visa lite hur det blev , jag köpte ju lite nya twilight tidningar och så och då får man ju med några söta posters =)

TTS posters <3

Plus en stor som hänger över sängen på något konstigt sätt , Men jag ska flytta den nu =)

Kram på er <3

Godmorgon

Godmorgon allihopa <3

Har precis ätit frukost med Hanna, jag åt macka och juice sen tog vi en bit kladdkaka, den som vi bakade igår. Den var väldigt god =) Hihi. Nu sitter vi här i sängarna vid datorerna. Men jag sitter inte vid min macbook eftersom den funkar inte, eller den bara stänger av sig hela tiden. Jobbigt =( Hoppas det funkar senare idag.. inte för jag tror det men man kan ju alltid hoppas. Om den inte funkar idag så måste jag lämna in den i skolan imorgon.

Vi hörs senare,    PUSS & KRAM <3

(kommer inte bli så bra med bilder eftersom min macbook inte funkar, och då kan jag inte fota med photo booth :/ )


Sista Natten =(

HejHej!

Nu är det alltså sista natten som jag sover över hos Ebba för denna gång :( Så synd! Vi har haft super kul med mycket flams, trams, snask, småsyskon, godmat <3 Men jag längtar ändå hem lite grana eftersom jag inte har sett ninnisarna på ett par dagar , och inte mori o fari heller :P

Just nu så sitter både jag och Ebba och bloggar. Fast Ebba bloggar inte från mac(en) utan från sin andra dator. Själv så är jag ganska trött och ska snart fråga Ebba fall hon vill gå upp och borsta tänderna och ligga och prata Länge , Länge =) Kladdkakan blev föresten jättegod bara lite lite för strak för min smak. Men jag orkar inte ladda upp någon bild :P

Men ni kan få en bild på en trött Hanna:


haha

Hur har eran dag varit? Mysdag hemma eller mycket ös på stan kanske?

Kram På Er <3



Inte världens bästa bloggning nu framöver?

Hej på er allihopa <3

För ett tag sen hyrde jag och Hanna en film på våran tv =) Nu ligger vi här i sängen och pratar lite och sånt. Det är sista natten Hanna sover hos mig, tråkigt =( Men som tur är så är det ju inte sista natten hon sover över någon gång. Haha, det kommer ju bli flera gånger såklart.

Och nu till rubriken. Jag kanske inte kommer blogga så jättemycket nu i ett par dagar om jag inte får liv i min macbook. Hehe. Nejmen den funkar inte kan man säga. Eller jag sätter på den men den bara stängs av igen så jag och Hanna ska se ifall den funkar imorgon. Fast jag kan ju sitta vid en annan dator ;) Hihi.

Vi imorgon,  Godnatt och Kram på er <3


Kladdkaka =)

HejHej!

Nu har jag och Ebba precis bakat kladdkaka =) Vi bröt ner några choklad bitar ovanpå för extra mumsfaktor <3 :P Men nu står den i ungnen så resultatet får ne se lite senare. Ebba kommer tyvär inte kunna uppdatera lika mycket eftersom hennes mac bara stänger av sig när man ska sätta på den :S Knasigt!

Nej nu måste jag och Ebba gå och titta till kladdkakan =)

Hörs senare :)

Tror ni den kommer bli god?

Lördag

Hej Alla ^^

Idag så har jag och Ebba varit i forum =) Vi åkte igentligen bara ditt för att Ebbas föreldrar skulle åka iväg någonstans , och undrade om vi ville att dom skulle släppa av oss i forum/sickla på vägen , och det ville jag och Ebba för vi älskar ju Naked Juice Bar. Men det blev lite andra köp när vi väl var där. Blädra ner lite för att se bilder ;)

Efter några timmar kom Ebbas föreldrar och hämtade oss och så åkte vi till Godis Affären i björknäs =) Och köpte lite Gotti Gotti ;) När vi kom hem så tittade vi på två ansnitt av Desperata hemmafruar S.1. Jag och Ebba gillar det pogramet =)


Köpen:


Verry Berry (large) - Naked jucie bar


Sport+Aftonbaldet - Press stop (Behövde köpta dom för att få klick :P)

Klick - Press stop (Behövde köpta den för att få Twiight speciall grejen)

Twilight grej ;) - Press stop (<3)

Frida - Press stop

Och lite godis på Godis affären:

mums <3

Puss <3

PS. Förlåt för att mitt och Ebbas inlägg belv likadana men skit it ^^


Forum

Hej på er ! :)

Vi har varit hemma ett tag, men i alla fall. Har inte hunnit blogga, vi har tittat på två avsnitt av Desperate housewives och matat kaninerna.

Kan berätta lite kort om idag;

Vi blev skussade av mamma och pappa till Forum och vi började med att äta lunch, jag tog thaimat och Hanna tog Burger king. =) Sen så tittade vi runt i affärer och Hanna köpte tidningen "Klick" eftersom det är Twilight special. Eftersom mamma och pappa köpte en till oss igår men vi ville ha en till eftersom det var så fina posters ;) Hihi. Sen köpte vi smoothie/juice på Naked juice bar. Jag tog en Pineapple Paradise och Hanna tog en Very berry. Båda är jättegoda!
Sen så tittade vi runt lite och köpte saker.



Mina köp idag;

- Frida tidning.
- Naked juice bar & lunch.
- Tuggummin.
- Klubba.
- Kola (godis)

Sen efter vi hade varit i Forum åkte vi till Björknäs och köpte godis. Nu sitter jag och Hanna och smaskar lite, hehe. Nejmen vi äter litegrann. Mamma håller på middagen det blir lassange.

Vi hörs senare, ha en trevlig kväll!

Kramar <3

Vi åker till forum nu

Hejsan =)

Jag och Hanna ska till Forum och titta runt lite medan mamma och pappa är i stan.

Vi hörs när vi kommer hem,  Kram på er! <3


Hanna och Valter <3 :)

Godis i björknäs

Hej på er!
Nu har vi precis ätit frukost, blev pannkakor och oboy. Mums! =)

Senare idag så ska vi till Björknäs och köpa godis, och baka kladdkaka. Gottedag! Hihi. Men det är ju trotsallt lördag.. Hihi. Annars blir det dagen rätt lugn =)

Ha en trevlig lördag så hörs vi senare,   KRAM <3

Goodmorning

Goodmorning! =)

Jag och Hanna vaknade av något ljud för ett tag sen så nu ligger vi här i sängen men ska snart gå upp för att äta frukost, vi är rätt hungriga =) Hihi.

Sen idag ska vi nog baka kladdkaka och kanske köpa godis i Björknäs. :)

Vi hörs lite senare  Kramar till er!


we right now.


Godmorgon

Hej På Er Alla =)

Igår så sommnade vi runt 02.00 för vi var så trötta eftersom det var fredag. Idag så vaknade jag och Ebba samtidigt av nåt ljud :P Och kunde inte somna om. Så nu har vi legat vakna ett tag och pratat =)

Idag blir det nog bara en mysdag hemma. Vi ska baka kladdkaka också <3 Älskar Ebbas recept.
Vi kanske ska åka till godis affären i björknäs också =) Det är ju liksom lördag :)


Kram På Er Alla ^^





En Bild från igår morgon


Jag och Ebba Last night ^^




Rolig video =)

HejHej!






Det här är min och Ebbas kvälls humor , hihi. Man är ju alltid lite extra flummig på kvällen/natten ;)

Kram på er

Macbooks

Tjenare :)

Nu har vi tittat klart på Idol, vi vet ju inte vilka som har åkt än då menmen. Det visas ju om en timme ungäfär. Nu har vi precis fixat lite i rummet och nu ligger vi i våra sängar med våra macbooks.

Men vi hörs lite senare,   Ha en trevlig kväll! =)
Kramar till er!


Lilla Hanna vid sin macbook <3 Sisters for a life time!


Korvtunga. ;) Hihi.

Paus

Gokväll,

Nu är det paus i Idol fast nu börjar det igen.

Vi hörs lite senare,     Stoooora kramar =)

Idol

Hej på er ! :)

Nu är det första pusen i Idol, Erik har precis sjungit. Både jag och Hanna hejar på honom <3 Go Erik, Go Erik!
Hihi. För en halvtimme sen blev det tacos, och nu ska vi äta chips, morötter med dip. Gott!

Vi hörs lite senare,  Kramar

Snart blir tacos!


Bio med Ebba =)

HejHej!

Idag så har jag och Ebba varit i skolan. Där hände inte så mycket intressant vi hade hinderbana på idrotten och allt annat vanligt. Efter skolan så tog jag och Ebba bussen in till sickla bro. Därifrån gick vi till biograffen i Sickla och köpte biljätter till Bröllopsfotografen plus en popcorn att dela på , varsin choklad rulle och varsin stor läsk. Jag tyckte den var bra =) Men jag hängde inte med så mycket i slutet eftersom Ebba var jätte kissnödig och kunde inte heller koncentrera sig ;) hehe.

Efter bion så kom Ebbas Pappa och hämtade oss och sen åkte dom till affären. Då bestämde jag och Ebba oss för att ta en dusch. Jätte skönt =)

Så nu sitter vi här med blött hår , Mys kläder och lite choklad som blev kvar från bion =)


Mmm ;)

Två morgontrötta tjejor :P

hehe , lite trött

smile :D

Kram <3

Bröllops fotografen

Hej på er allihopa! <3

Nu myser jag och Hanna i soffan med tv:n på och äter chocklad som blev över från bion, mums! :) För bara en kvart sen kanske så var vi uppe och duschade =) Hihi, väldigt skönt.

Skoldagen var rätt normal, direkt efter skolan så skyndade vi oss till rackethallen och köpte några remmar var som vi ville äta på bussen eftersom det tar ca. 30 minuter att åka till Sickla. Sen tog vi bussen till Sickla och köpte biljetterna. Vi köpte också popcorn, varsin läsk och varsin chockladrulle. Hehe.

Vi såg somsagt Bröllopsfotografen, den var ganska bra. Men jag kunde inte koncentrera mig för jag var jätte kissnödig i en timme och vi trodde att den skulle ta slut hela tiden, haha. För det hände problem och sen löste det sig och då trodde vi att det skulle ta slut vid varje problem. =)

Efter bion så hämtade pappa oss och vi matade kaninerna och nu har vi duschat och sitter somsagt här och äter chocklad och tittar på tv.

Vi hörs lite senare ikväll, Ha en trevlig fredagskväll!
Puss och kram.


Vi just nu =)

Outfit


(förlåt för jättesuddig bild, men hoppas ni ser litegrann i alla fall)

Grå tunika - HM.
Jeansleggins - HM.
Strumpor - Lindex.

Vi hörs i skolan eller efter bion,
Puss och kram


Godmorgon

Godmorgon godmorgon! =)

Nu har jag och Hanna klätt på oss och ätit frukost, konstigt nog har vi redan gjort det även fast klockan bara är fem i halv. :) Men det är ju bra!
Nu ska vi snart borsta tänderna och borsta håret och fixa oss lite mer.

Vi hörs efter bion eller i skolan,    Puss och Kram

Bildbomb live! ;)

Nu får vi hoppas att blogg.se inte vill sega ner sig som det brukar göra på kvällen. För nu så kommer värsta bildbomben live från Ebbas rum!!!

Från Valter: d3 e3rdf  tbg xz®≤b tiyyyyyyyyyyykn ftwvaZ>N˛÷√ªB Vzdm nbvxw32FN





Jag ser ju normal ut...

Valter kom och hälsade på lite =)

xD

Ser ut som jag mår illa :P

hehe , bjussar på mig själv ;)





hmmm

mhm

hehe

okeeeej...

En glad liten killen <3 =)

Ehhh



Ebba och brosan =)


Jag älskar den här bilden <3 Men det gör inte Ebba....





Nej nu orkar inte jag något mer. Men ni får nog mer bilder imorgon , då sak jag och Ebba till skolan och efter det så ska vi se på bio i sickla ;) Det här blir nog det sista inlägget för idag. I alla fall för min del.

Kram På Er Alla <3 Ha en mysig kväll =)

/Hanna






Om kvällen

Hej allihopa, :D
Tidigare ikväll så matade jag och Hanna kaninerna och kelade med dem, och sen så åt vi middag. Blev spagetti, köttbullar och tomatssås. Gott! =) Sen så åkte resten av familjen till Sickla, dem skulle byta några lampor och sådär.
Föresten, så har jag och Hanna bestämt att direkt efter skolan så åker vi till Sickla och ser på bio - vi ska se Bröllopsfotografen! Egentligen ville ju vi se Trubbel i paradiset. Men Cleo sa att Bröllopsfotografen var bra, så det blir perfekt att se den klockan 15.00 i Sickla i morgon. Perfekt till fredagen ;)
Snart kommer ännu en bildbomb, men det blir ju så när jag och Hanna sitter vid datorn. :) Vi bara fotar oss, hihi.
Kram på er allihopa <3

Hannas Outfit of Today ;)

HejHej!

Förlåt att jag inte bloggat idag. Men jag tänkte att mina och Ebbas inlägg skulle bli ganska likadana eftersom vi varit tillsammans idag.

Här kommer i alla fall min outfit:

Hehe...

Kram På Er <3

Today's



T-shirt - gina tricot.
Jeansleggins - HM.
Strumpor (ej på bild) - HM.

Ha det bäst, Kramar!

BILDBOMD


Söt bild på Hanna <3 Hihi.


Jag, hehe.





Hanna bakom sin mac <3


Tonight's gonna be a good night =)




Vad gör jag? :)


Ignorera mig! =)


Jag och Hanna oseriösa, förstårs. Hihi.

'






Haha, är det något som inte luktar gott?






Haha. Jag skrattar och Hanna är "sur"


Min hand ser jättekonstig ut och jag också.. haha.

Kanske inte jättemånga bilder. Men jag orkar inte ladda upp fler, så ni får nöja er med dessa =)



Är med Hanna

Hejsanhoppsan :)

Förlåt, inte bra uppdatering idag. Men jag och Hanna har inte suttit så mycket vid datorn förutom nu. Så nu kan jag skriva! Skoldagen var kortast på hela veckan idag, vi slutade 12.55 idag. Skönt! Vi hade franska, bild och matte innan lunch och efter lunch så hade vi lite eget. Jag och Hanna målade våra djur, haha.. ;)

Efter skolan så gick vi hem till Hanna och släppte ut och matade hennes söta kaniner Gucci och Lilleman. <3
Sen så gick vi till bussen, men vi hade missat bussen så vi var tvugna att vänta i en halvtimme så vi gick till rackethallen och värmde oss ett tag. Vi blev väldigt sugna på godis så vi tänkte köpa.. men ingen av oss hade pengar. Så efter att ha varit där ett tag så gick vi väldigt frusna och väntade på bussen i ungäfär 20 minuter, sen när vi kom på bussen så var vi jättekalla. Sen fick vi gå ett tag från busshållplatsen. När vi kom hem gjorde vi varm oboy och macka. :) Gottgott.

Men ni får alldeless strax en bildbomb :)

Puss och Kram


Morning

Godmorgon! :)

Hinner inte alls blogga mycket nu eftersom jag måste börja klä på mig.. Men i alla fall. Idag är det en superkul dag! =D Hanna ska ju bo här i fyra dagar!

Efter skolan åker vi hem till henne och matar hennes kaniner och släpper ut dem och sådär och sen åker vi hem till mig och då kanske vi bestämmer vilken bio vi ska se? =) Hehe.

Vi hörs i eftermiddag, Ha en trevlig torsdag! Puss och kram.

Natti


(ignorera mitt ansikte, hehe)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, stänga av datorn och sätta den på laddning, bädda sängen och sen blir det sovdags :) Är inte direkt trött.. men det är nog bäst att lägga sig nu, jag vill ju i alla fall vakna imorgon. Hihi.

Vi hörs imorgon, Sov sött <3

Hanna åkte nyss

Gokväll =)

För en stund sen åkte Hanna och Annelie (hannas mamma) hem. Dem lämnade saker, men vi pratade också rätt länge, hihi. Hanna och jag letade runt på filmer som vi kunde se på fredag, vi vet inte riktigt än. Den ända som går i bra tid är This is it, Bröllopsfotografen och 2012. Sen gick filmen jag och Hanna ville se, Trubbel i paradiset inte föräns 21.15 och vi vill ju inte missa Idol och vi hade ju också tänkt se den efter skolan så vi får se hur det blir helt enkelt! :)

Innan Hanna kom så duschade jag och matade kaninerna, direkt efter gymnastiken så åkte vi till Mc Donalds och åt, vi hann inte laga någon mat eftersom klockan blev rätt mycket.

Nu ska jag sätta igång att träna franskaglosor och läsa en halvtimme sen blir det väl lite tvtittande antar jag =)

Vi hörs imorgon eller lite senare,
Stora kramar till er <3

Packat och klart ;) :P

Hej <3

Tänkte skriva lite kort om dagen:

Idag så började vi som vanligt typ 08.10 , tidigt. Ja och i skolan så hade vi typ matte och så fram till typ 12 för då tog vi bussen och åkte till Nacka aula och sjöng typ lite allsång. Någon annan som var där? Kanske en kille med röd jacka och ljust hår? Kommentera gärna då ;) Vill veta vad du het :P <3 haha

Aja i alla fall så kom vi hem till skolan igen runt halv tre. Då hann jag tyvär inte stanna kvar och snacka med Louise , Ebba och sjuka Cleo =( Hon fick tyvär feber.
När jag kom hem så gick jag i alla fall direkt ut till kaninerna och började städa deras burar. Det dröjde Ca. 1 timme. När jag kom in igen så lukade jag kaninbajs :P Så jag gick och tog en dusch =) Efter duschen så började jag packa lite. Det blev faktiskt bara en Ikea kasse. Men den är faktiskt proppfull nu :) Ja för dom som inte vet det så ska jag ju sova över hos Ebba imorgon till på Söndag eftersom min mamma och pappa är i Berlin (tyskland.
Ja det var allt om idag då.
Nu kommer lite smått och gått , börjar med en bra låt =)

Jag har blivit helt galen i den här låten <3 Lyssnar på den på Spotify 24/7 ;)

Ni måste medge att den är Super bra :D Eller den blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den!


Sen lite bilder:

Ska snart ta och plugga lite mer Franska (Ingnorera min konstiga näsa xD)

Här är en bild från förra gången jag sov över hemma hos Ebba =) <3 Valter är jätte söt på den här bilden :)

packning =)


Nej nu ska jag fortsätta att packa samtidigt som jag tränar på Franskan och lyssnar på Free Fallin' ;) hihi

Kram på er och Ebba vi ses snart <333



Träna på franskaglosor



Rubriken säger allt. =)

Vi hörs efter gymnastiken, Kram på er!

Onsdag

Hejhopp. :)

Nu sitter jag här hemma och har precis ätit mellis, min gymnastik börjar 16.45 så jag ska börja göra mig iordning för den. I skolan så var det vanliga ämnen tills efter lunch, runt 13.00 så åkte vi till Nacka aula och sjöng allsång.. hihi. Det var inte kul, man fick bara se en massa orkestrar och sånt. Inte så kul, alltså.
Stackars Cleo fick feber :( Hoppas hon kommer imorgon <3

Ikväll efter gymnastiken kommer Hanna och lämnas alla hennes saker. Eftersom hon kommer ha med sig väldigt mycket eftersom hon kommer bo här i fyra dagar. Och det är kanske lite jobbigt och släpa på 2 Ikeakassar till skolan och hem? Hihi. =)

Jag längtar verkligen tills imorgon! =D Hihi.
Nu ska jag så smått börja fixa mig inför gymnastiken.

Vi hörs ikväll! Puss & Kram.


Jag och Tilda just nu.. =)


Desperate housewives



Desperate housewives börjat om en stund.. =)
Om ungäfär en halvtimme, har precis gjort läsläxan. Har läst i en halvtimme.

Men nu ska jag se Ugly Betty in en stund.

Vi hörs imorgon eller senare,     KRAMAR <3

Titta vad mamma och pappa köpte till mig i Sickla

Jo, inte mindre än en smoothie från Naked juice bar. <3
Gud så gott! Hihi.


Haha. =)

Vi hörs förhoppningsvis senare ikväll, nu ska jag göra klart läxan.
Ha det bäst, Puss & Kram.

Tisdag

HejHej!

Har tyvär inte hunnit blogga idag för vi slutade 14.40 och då gick jag , cleo , Louise och Carro och köpte lite godis. Fast Louise köpte inget och jag köpte bara ett litet tuggumi. Som cleo bjöd på <33 Sen så åkte Cleo och Carro hem men snäla Louise stanade och väntade med mig eftesom jag skulle på utvecklingssamtal kl. 15.30. Samtalet slutade kl 16.30 Pia råkade dra över typ en halvtimme :P hihi BusPia (inte serös). Ja och när jag kom hem så gick jag ut till kaninerna ett tag sen så hann jag spela lite dator ett tag innan maten. Det blev köttfärssås till middag. Gotti Gotti ;) hihi
Och jag nu så sitter jag och bloggar , ska snart göra franska läxan *suck* tråk tråk. Men som tur är har jag nåt att se fram emot när jag är färdig , nämligen Uggly Betty + Desperate housewives , Det är ju det som är så bra med Tisdagar <3
Nu måste jag sluta blogga eftersom jag måste hinna göra läxan innan Uggly Betty börjar =)

Outfit of Today ;) (bild tagen imorse)

Kram <33

Nu orkar jag =)

Nu orkar jag blogga, hade bara inte lust förut. Förlåt för det! Men nu kan jag äntligen blogga =) Hihi.

Hej föresten!

Idag har jag haft utvecklingsamtal, det gick jättebra som tur var! Skoldagen var ganska normal, svenska, engelska och det vanliga. Jag hade tänkt städa buren efter skolan, lite tidigare. Jag städade buren i lördags, inte för sålänge sen. Men jag vill gärna ha det gjort innan Hanna ska sova här, eftersom det kanske inte är så kul att städa buren då. Speciellt inte för Hanna. =) Men det blev aldrig av eftersom det blir mörkt supertidigt. Och jag vill helst inte städa i mörker, ska försöka hinna imorgon efter gymnastiken.

Senare idag blir det Desperate housewives! Veckans höjdpunkt.. Hihi. Fast den här veckan är höjdpunkten på torsdag <3

Föresten, har någon av något biotips?
Jag och Hanna ska på bio på fredag, blir troligtvis "Trubbel i paradiset" men vet ni någon mer bra bio så kommentera gärna!

Vi hörs lite senare, Kramar!


Bild från i söndags, jag håller på att ramla.. hihi.

Orkar inte

Jag orkar inte blogga just nu.. Vi hörs lite senare.
Puss och Kram.

Sovdags

Nu ska jag sova, ska bara upp och borsta tänderna och bädda sängen innan jag kryper ner i sängen och försöker sova :) Hihi.

Vi hörs imorgon, Godnatt & sov gott <3

Franskaglosor

Hej på er allihopa =)

Har precis tagit en dusch och ska snart ta och titta lite på tv och ta en skål hallon. Mums!
Stackars Hanna var sjuk idag <3 Så jag hade tänkt skriva franskaglosorna nu;

(Vi tränade på färger, och vi tränade på maskulina och feminina färger. Det var nästan samma saker, men vi hade bara till läxa att kunna dem maskulina, så det är dem jag skriver upp nu så du vet)

Grön - Vert
Blå - Bleu
Svart - Noir
Grå - Gris
Röd - Rouge
Gul - Jaune
Rosa - Rose
Orange - Orange
Vit - Blanc

Det var dem glosorna det =)
Om du undrar så har jag tittat så det inte är någon felstavat.


Jag just nu. :) Hihi.

Nu ska jag ta en skål hallon och titta på tv,
Vi hörs kanske lite senare. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Pussochkram.

Spotify , Ny duschad + oboy

Ja rubriken säger väl allt.
Jag har precis tittat på biggest loser som gick på kanal5.
Och sitter just nu med ett glas varmoboy i handen samtidigt som jag lyssnar på spotify. Sen så har jag tagit på mig en mysig och alldeles för stor tröja <3
Måste snart måla andra handen också. Jag hann ju bara måla nagellack på vänstra handen igår. Eftersom jag är ur dåligt på att måla med vänster hand :P Så jag ska nog be mamma måla den åt mig =)

Jag har blivigt typ beroende av att klicka så all text typ kommer i mitten , det kanske är dags att sluta med det?

Föresten någon som vet vilken franska läxa vi har till på torsdag? Snälla skriv gloserna till mig i så fall.


:)


Hehe ;)

Kramar och pussar från Hanna <3

Bilder från igår

Hej allihopa :)

Igår när jag var med Sara, så var vi ute och fotade med mamma och pappas systemkamera. Hade tänkt visa er bilderna;

Man får inte kopiera bilderna utan att fråga först! (om det nu är någon som är intresserade av att spara dem) ;)



 Bild: Höstlöv. Fotograf: Ebba (jag)


Bild: Bänk. Fotograf: Ebba (jag)


Modell: Sara  Fotograf: Ebba (jag)


Modell: Ebba (jag) Fotograf: Sara.


Bild: Gräs & höstlöv. Fotograf: Ebba (jag)


Modell: Sara. Fotograf: Ebba (jag)


(haha, "väldigt" snygg bild..)
Modell: Ebba (jag) Fotograf: Sara


(älskar den här bilden!)
Bild: Saras fot och löv. Fotograf: Ebba (kag)


Bild: Gungorna och löv + sand. Fotograf: Ebba (jag)


Bild: Gungorna. Fotograf: Ebba (jag)


Bild: Någon blomma/träd Fotograf: Ebba (jag)


Bild: Rutchkana. Fotograf: Ebba (jag)


Bild: Sand. Fotograf: Ebba (jag)

Sådär, nu var det klart! =)
Det tog väldigt lång tid eftersom jag har överfört bilderna till min andra dator.. Och den är lite segare än macen.

Kommentera gärna vad du tycker om bilderna! :)




Det blev hallonsmoothie till mellis

Rubriken säger allt. Blev hallonsmoothie till mellis. Så gott! :) Hihi.





Gott va? =) Hihi.

Nu ska jag nog börja med franskaläxan, vi hade lite färger som glosor. Visst ska den inte lämnas in föräns torsdag men jag börjar redan nu så jag slipper göra det senare i veckan =)

Vi hörs lite senare,  Kramar!

I'm home

Hejhej :)

Är hemma från skolan nu, vi hade engelska, musik, franska, svenska och matte.. Så synd att Hanna var sjuk! Det kändes tomt utan dig <3 Du måste komma imorgon!

Ska gå och äta mellis nu.. Vi hörs lite senare =)


Inte världens finaste bild, men ingen är väl perfekt? Hihi. =)

Mat

Nu har städerskan gått och jag har precis ätit mat =) mums. Jag gjorde varmamakor med köttfärs. Det blev väldigt gott. Jag hoppas Ebba + Louise och alla har haft det bra i skolan.? Nu måste jag nog jobba lite , jag har gjort ett bildspel på keynote som jag fixar lite på. Asså det är en skol grej.


Dåligt ljus.

Kram

Outfit



Mjukisbyxor/KSSS - ?
T-shirt - New yorker

Det blev en väldigt slapp outfit eftersom jag är hemma och är sjuk.

Frisyr:

Hehe xD

Kram på er <3

Godmorgon <3

Godmorgon =)

Jag mår inte så bra idag , så jag bestämmde mig för att vara hemma. Jag sitter inne på mitt rum för våran städerska är här och jag vill inte råka gå på något nystädat golv eller nåt :P Just nu så sitter jag och lyssnar på Free Fallin' - John Mayer <3 Och New moon soundtrack.

Ni kanske har sätt att vi har en ny header. Det är Ebbas kompis Sara som har gjort den. Vad tycks?


Lite bilder







Kram på er <33


Godmorgon

Godmorgon allihopa,

Måndag igen, och nu är det bara tre dagar kvar tills Hanna ska bo hos mig. =D
Idag har vi handboll på gympan som första lektion, suck.. Men man får stå ut =)

Vi hörs efter skolan, för nu måste jag upp och borsta tänderna.
Ha en bra måndag,

Kram Ebba.

Godnatt

Jag ska inte gå och lägga mig än! Men det är nog dags att säga godnatt till bloggen. Hoppas ni haft en bra dag <3 =) Imorgon så är jumpa det första vi har. Gud vad kul...NOT! Aja jag får väl helt enkelt försöka stå ut :P Jag måste sluta skriva nu. Eftersom jag bara skriver med en hand eftersom den andra torkar (nagellack)


Godnatt <3

Hehe

Go Green ;)

Inte riktigt färdigt

Jag Ebba och Hanna :O


Bakat


Förlåt för suddig bild.

Gokväll! =)

Nu ligger kladdkakan i ugnen, i ungäfär 20 minuter till. Sen blir det väl lite "farsdagsfika".
Och sen runt 22.00 blir det sängen. Det är ju skola imorgon, med första lektion med handboll. Suck.. Inte kul, menmen jag står ut.

Nu ska jag börja fixa gympakläder, och sånt där inför imorgon.
Så vi hörs imorgon,

Godnatt & Kram! <3

Ska baka..

Ska baka nu.. Ville bara säga att nu ska jag baka kladdkaka, vi hörs imorn eller senare. Kram!

Header

Hej igen!

Ni kanske ser att jag har lagt upp en ny header. Det är inte den nya header utan bara en tillfällig header tills Ebba/Jag/någon gjort en ny. Jag har faktiskt inte ens sagt det här till Ebba än. Men jag störde mig så mycket på vår förra. Men det är alltså inte en header som vi ska ha länge vi ska snart ändra!

Ebba du får gärna göra en ny och lägga upp eller fixa om den jag har gjort som en ny tillfällig header eller vad man ska säga ;)



Kram Hanna

Design problem

Hihi, rubriken låter som ett stort problem. Men så stort är det inte ;) Det är så att jag vill ha en aprikosfärgad bakrund fast jag vet inte om Hanna vill ha det.. och till den nya headern passar det inte med en aprikosfärgad bakrund. Vilken färg eller mönster tycker ni det ska vara på bakrunden?

Tacksam för svar :D



(Jag tror nog att jag ska sluta blogga på min blogg.. jag tror Hanna också skulle göra det om jag förstod allt rätt. Bara så ni vet. Hehe. För att komma till Hannas blogg klicka då här och för att komma till min blogg klicka här)

Ska snart äta middag, blir spagetti med köttfärssås.

Vi hörs senare eller imorgon! Kram :)

Ebba pratade om statistik =)

HejHej!

Jag såg att Ebba hade pratat lite om statestiken här på bloggen så jag blev lite nyfiken och tittade hur många besökare vi har haft idag och detta var resultatet:

Man ser inte så mycket , men det var i alla fall 19 unika besökare och 51 sidträffar (eller vad man säger). Det kanske inte är så jätte mycket men ändå en bra början =)


Kram Hanna

Läser världens bästa bok

Twilight, förstårs! =)


ignorera mig..

Vi hörs väl lite senare,
Kram från Ebba <3

Söndag =)

HejHej!

Här kommer ett ganska långt inlägg eftersom jag inte har hunnit blogga så mycket i den här bloggen.

Söndag
Idag så vaknade jag runt 09.00. Jag gick ner och titta på tv med mamma tills pappa kom ner då fick han en kram och många Grattis. Eftersom det är farsdag idag. Jag hade tyvär glömt bort att köpa/göra någon present. Men mamma hade köpt typ en remsa med 16 "femman" lotter och 1 "jag tycker om dig" lott. Så dom fick pappa i present. Han blev väldigt glad , men hann tyvär inte skrapa dom eftersom han skulle åka till Berlin (tyskland) idag. Han ska dit på nån jobb grej och på torsdag ska mamma dit också så då kommer jag att bo hos Ebba några dagar =) Det ska bli super kul!
I alla fall. Mamma skulle köra pappa till Arlanda så då följde jag med. På vägen hem bestämmde jag och mamma att vi skulle göra en trerätts middag till brosorna för vi hade titta på "Tinas cookalong" så när vi kom hem så gick vi in på tv4 hemsida och titta lite på recept hon har gjort i pogramet och så.

Dom här rätterna bestämde vi oss för att göra:


Förrätt =)

Huvudrätt/Varmrätt? (våran såg blev mycket godare ut)

Efterrätt (våran såg mycket mycket godare ut!)


Vi åkte i alla fall och handlade ingredienser till dom här och sen så åkte vi hem och lagade dom. Det gick väldigt fort och blev super gott. Fast jag gillade inte förrätten. Men kycklingen och efterrätten blev värkligen skitgoda ;)
Tipsar er om att ni borde göra dom hemma =)

Header:
Vill bara säga att vi ska ändra header så alla vet! Jag råkade typ klippa bort hela Ebbas mage på den som vi har just nu :P hehe. Ville bara säga det =)


Kram Hanna <3

Är med Sara

Hejsan. =)

Är med Sara nu.. vi har precis varit ute och fotat bilder med mamma och pappas systemkamera. =D
Vi hörs,

Kramar!

Statistiken har blivit bättre..

.. Men hela 8 unika besökare. =)

(Onödigt inlägg men jag ville bara säga det, eftersom det är besöksrekord är jag väldigt glad =D Hihi.)

Dagens outfit



Grå t-shirt - Gina tricot.
Blå mjukisbyxor - ?
Strumpor - HM.


Vi hörs, kramkram

Tea

Hejsan. :)

Jag håller på att fixa en kopp te nu, gottgott.
Vi hörs senare,

Kram på er <3


gammal bild, ca. 1 år gammal. :)


Statistiken är dålig



Jag vet att klockan inte är så jättemycket just nu men ändå.. Idag har vi haft 2 unika besökare. Som troligtvis är jag och Hanna. :) Måste göra lite så vi får mera besökare. Vårt rekord är att ha 6 unika besökare.

Kommentera!


en bild som hanna har gjort, visst är hon duktig? <3

Hejsan hoppsan.

Vore kul att få lite mer kommentarer, vi har bara fått kanske 2 kommentarer på hela bloggen. Vore väldigt kul att få fler kommentarer. Så kommentera på hur mycket ni vill :)

Alla som läser kan väl kommentera där här inlägget?


Design - klar

Klart. Blev väldigt lite ändring, bara ändrade typsnittet litegrann. Hoppas ni gillar det att läsare :) Tror jag bara ska blogga här istället för min blogg också, det är lite jobbigt att ha två bloggar att blogga på.

Vi hörs senare, pussochkram <3

Ändra design

nu hade jag tänkt ändra lite i designen. om det är okej för hanna? :) ska bara ändra typsnittet på rubriken. om du inte är nöjd hanna så kommentera gärna.

förlåt för slarvigt inlägg..

Söndag idag

Hejhopp. :)

Idag är det ju farsdag, så ni får gratta era pappor därhemma!
Har ingen aning om vad jag ska göra idag, troligtvis ingenting. Så ni kanske kommer få mycket uppdatering idag eller inte. Vem vet? Eller så hittar jag på någonting.

Bjuder på några bilder också;







mina ögon ser rätt coola ut här =)

Vi hörs lite senare,  pussochkram.


Varit med Hanna idag <3

Hejsan allihopa =)

Har inte bloggat på superlänge, men man kommer liksom aldrig igång med bloggandet på den här bloggen. Men jag ska nog sluta blogga på min egna blogg (www.lilltjej.blogg.se) och istället börja blogga här!
Fast jag och Hanna har bestämt att vi ska byta bloggnamn så nivet.

Idag så har jag varit med Hanna, vi har gjort lite olika saker. =) Spelat in en video till exempel, som du kan se i förra inlägget. Gud vad jag längtar tills hon ska bo hos mig på torsdag - söndag. Vi kommer ha superkul! =) Hon ska bo hos mig för hennes föräldrar ska till Berlin.
Föresten, idag så passade vi Valter och vår belöning är att mamma och pappa bjuder oss på en bio på fredag efter skolan. Ska bli kul! Fast vi vet inte vilken bio ännu, men det bestämmer vi nog på torsdag.

Igår så bloggade jag ju inte heller.. Jag var sjuk igår. Det var biverkningar från vaccinet. Jag har ont i halsen, ont i kroppen, lite huvudvärk, trött och hängig och kände mig febrig. Så jag stannade hemma igår.

Förlåt för tråkigt inlägg utan bilder, men jag ska bättra mig! :)

Vi hörs imorgon, Puss och Kram <3


Video =)

HejHej!

Nu har jag klippt ihop en liten video som jag och Ebba gjorde idag. Den är ganska lång så ni kanske inte orkar titta på hela. Men det skulle såklart vara roligt om ni gjorde det. Hihi min favvo är när Ebba ramlar från stolen :P hihi så kul ;P







Hiss?Diss?

/Hanna

Data rast <3

HejHej! <3

Just nu sitter jag här och myser bredvid Ebba <3 :P hihi 
Vi har data rast , men jag ska göra något annat på datan så

Kram på er <3

Sorgsen Ebba :P  Jag har cp fingrar =)

Newmoon biljetter, man kan köpa dem idag!

Gokväll allihopa =)
Dålig uppdatering idag igen.. Förlåt för det, men vi köade i tre timmar (!) för att få ta svininfluensevaccinet idag. Jag, mamma och Tilda. Tog långt tid, men nu är jag hemma och har tagit vaccinet. Känns skönt.. =) Så jag har det gjort + att jag slipper göra det i skolan. Haha. Eftersom vi kommer nog inte göra det förens två veckor i skolan och eftersom Valter är för liten för att vaccinera sig så var det bra att vi gjorde det lite tidigare.
Nu känner jag mig lite småsjuk, eller är öm i kroppen.. 
Får se om jag blir febrig imorgon. Hoppas inte det!

JAG KLARAR INTE ATT VÄNTA TILLS NEWMOON KOMMER UT PÅ DVD!

Jag orkar inte vänta längre på newmoon, jag har väntat tillräckligt. Jag är för kort för att spela femton, bara för den jobbiga femtonårsgränsen så kommer nog många blir ledsna. 
Hallå? Typ över 70 % av alla twilightfans är ju 14?! Ah.. Jag blir sur, men nog om det.

Vi hörs imorgon, är supertrött.. ska sova nu.
Kram & Godnatt <3

Tisdag

Hejsan allihopa <3

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hann inte. Jag var hos tandläkaren för dem skulle kolla min tand som höll på att växa upp eftersom jag haft superont. Men dem sa att det bara var en vanlig kindtand som växte upp och att det kunde strila upp till örat. Så det var bra att höra iaf ;) Hihi.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade vanliga ämnen. SO, NO, svenska, engelska och sådär. Vi slutade 14.30 (egentligen slutar vi 14.40 men vi fick sluta 10 minuter tidigare =D)

Efter skolan kanske jag skulle vara med Hanna, Cleo och Louise. Men det gick inte hos någon, dåligt..

Nu har jag precis varit ute och matat och kelat mina små gullegrisar Molly och Myra. <3


Sötnosen Molly ♥


Gullisen Myra ♥

Vi hörs kanske senare,   Puss och Kram

(Missa inte Desperate housewives på 5:an klockan 21.00!)

Ont i örat

Hej på er!

Nu har farmor precis åkt hem, och jag ligger här i sängen.
Jag har superont i örat, vet inte varför?

Förut trodde mamma att det kanske berodde på att det har börjat växa fram en kindtand och eftersom det är på samma sida trodde jag också det. Men nu känner jag knappt något i tanden och det gör jätteont i örat och det känns liksom inte att det kommer därifrån ;/

Snälla.. kan det inte bara gå över?
Ska nog ta en alvedon nu och sen lägga mig och vila lite.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss & kram! <3

(blogg.se är så otroligt segt, går inte att ladda upp bilder.. bilder får ni när det funkar igen)

Mysigt och mysigare :P

HejHej!

jag har precis varit ute hos kaninerna och fixat i deras burar och städat och så. Dom var skitsöta :P haha. Men nu har jag myst ner mig i sängen med datorn och en skinkmaka , mysigt =) Jag har också gjort några nya playlist på spotify , ännu mysigare :D  Men något som inte alls är mysigt är att skolan börjar imorgon , usch :/ Nu längtar jag värkligen till Thailand <3 Vi ska ju vara där i en månad i jul =) Ska bli superkul! Aja nu måste jag nog gå och duscha jag luktar kanske lite kanin piss...



Sötaste <33 (lilleman i bakrunden och gucci längst fram <3)


Kram på er

Söndag

Godmorgon på er!

Vaknade för ca. 2 timmar sen, men eftersom jag inte har hunnit blogga idag så säger godmorgon =)
Vad ska ni hitta på idag då? Själv kommer min farmor hit om en stund, hon ska vara här hela dagen (och även äta middag med oss) så det blir nog rätt dålig uppdatering idag.

Men ni får ha en bra söndag, så hörs vi troligtvis lite senare.
Kramar till er! <3

RSS 2.0